Kevin van Laar

email: kevinvanlaar@ede.vvd.nl

Mijn naam is Kevin van Laar, ben 30 jaar, getrouwd en vader van een dochter van een paar maanden. Sinds maart 2014 ben ik fractievolger bij de VVD Ede. De afgelopen jaren ben ik vanuit het lokale afdelingsbestuur actief geweest voor onze partij. 

Ik woon al mijn hele leven in Ede en voel mij hierdoor ook erg betrokken bij onze gemeente. Ik vind het belangrijk om een zelf een steentje bij te dragen aan een gemeente waar je prettig kunt wonen, met goed onderwijsaanbod, voldoende werkgelegenheid én waar je ook nog lekker kunt ontspannen! Een leuk evenement op zondag, of een koopzondag? Ik vind dat het moet kunnen!

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Vastgoedbeheerder bij woningcorporatie Woonstede. Hierdoor heb ik een goed beeld wat er speelt in de verschillende wijken van Ede, maar ook in de dorpen binnen onze gemeentegrenzen. Vanuit mijn werk ben ik goed op de hoogte van de woningontwikkelingen in onze gemeente en de relatie hiervan met Food Valley.

Daarnaast zit het ondernemen ook in mijn bloed: ik ben zelf mede-eigenaar van Beanie Kids (import en verkoop van pluche knuffels).

Ik heb het altijd belangrijk gevonden dat de politiek de burger opzoekt. Je moet weten wat er speelt in een dorp of wijk, anders kun je hier ook niet een goed afgewogen besluit over nemen. Als u vragen of opmerkingen heeft neem dan contact op.

Waarom VVD?

Ik ben ongeveer 10 jaar geleden lid geworden van de VVD. Ten eerste omdat ik van mening bent dat je ‘niet moet lullen, maar poetsen’: niet alleen mopperen, maar ook je best doen om het je buurt, dorp of gemeente vooruit te helpen.

In de basis is iemand zelf verantwoordelijk voor zijn eigen leven. De politiek moet voorwaarden scheppen waarbinnen iemand zijn eigen keuzes en afwegingen kan maken. Niet teveel bemoeien dus. Maar wel klaar staan voor mensen die hulp nodig hebben. De VVD sluit het beste aan op deze kijk.

Kevin van Laar