Roelf Jager

roelfjager@me.com

Geboren (1957) in Groningen en in een ondernemersgezin opgegroeid. Werkte voor defensie, Vroom en Dreesmann en bij Kenniscentrum Handel en startte in 2015 mijn eigen adviesbureau Advimaco BV in Bennekom. Als echte liberaal met een groot hart voor de mens in organisaties wens ik voor iedereen, een eerlijke kans op de arbeidsmarkt. Het uitdragen van ondernemerschap in het onderwijs is mijn passie. Het gaat immers om een ondernemende maatschappij waar iedereen proactief meedenkt en meedoet. Jongeren die proactief zijn en ondernemend gedrag vertonen worden eerder aangenomen bij bedrijven en maatschappelijke organisaties. 

Samen met mijn vrouw Anne genieten we intens van onze kinderen, kleinkinderen, de kat Sir Winston en de hond Sir George we zijn echte buitenmensen. Heerlijk in onze tuin en een lekker drankje op een terras maakt het leven compleet. Zorg zonder zorgen, genieten omdat het mag, leef en geef liefde en aandacht aan elkaar.

Roelf heeft diverse grote landelijke projecten geleid op het gebied van ondernemerschap, arbeidsmarktparticipatie en verandermanagement, zowel in de publieke als private sector. 

Hij was filiaal en regiodirecteur bij V&D tot 2000 en vanaf 2000 tot 2015 directeur bij kenniscentrum Handel, werkte daar in opdracht van het ministerie van OCW en werden diensten voor de ministeries van Economische zaken en SzW uitgevoerd. 

Mijn passie en energie haal ik uit het werken met en voor ondernemende mensen. Resultaatgerichtheid, organisatie-sensitiviteit, sociale- en adviesvaardigheden, zijn belangrijke competenties. Via ADVIMACO is zijn dienstverlening voor organisaties beschikbaar.