Bart Omlo

Portefeuille:
Sociaal domein (WMO, participatie, jeugdzorg), Onderwijs, Emancipatie/Discriminatie/Inclusie, Openbare Orde & Veiligheid, Integratie, Communicatie en Burgerparticipatie


Ede is een prachtige gemeente met heel veel kansen voor een voorspoedige toekomst. Ik wil graag ook de komende periode een bijdrage leveren om verder te kunnen bouwen aan een nog liberaler Ede!

Ik ben 48 jaar, getrouwd met Nesia, heb twee kinderen, Nynke (2008) en Kaj (2010) en woon in de prachtige wijk Kernhem in Ede.

Momenteel ben ik commercieel directeur bij een Canadees softwarebedrijf en adviseur bij een Tsjechisch sales bedrijf.  Naast de politiek zijn mijn hobby's muziek, barbecuen op mijn kamado en alles wat te maken heeft met digitale technologie zoals websites, social media en artifical intelligence. Verder ben ik een trotse veteraan met twee uitzendingen naar het voormalig JoegoslaviĆ«.

Meer informatie over mij is te vinden op: https://bartomlo.nl/over-mij/

Waarom VVD?

Voor mij is het ontzettend belangrijk dat mensen de vrijheid hebben om zichzelf te kunnen ontwikkelen en eigen keuzes te maken. Wel dienen ze hierbij ook de verantwoordelijkheid te nemen om iets van het leven te maken en niet af te wachten tot iemand anders dat voor ze doet...

Uiteraard kan niet iedereen voor zichzelf opkomen en ik vind het dan ook sociaal rechtvaardig dan we zorgen dat niemand door het ijs zakt. Maar dan wel de mensen die het echt niet zelf kunnen en anderen vooral te helpen om weer zelf het heft in eigen handen te nemen!

Tot slot vind ik dat we iedereen gelijkwaardig moeten behandelen, waarbij we ons wel realiseren dat niet ieder gelijk is. Ieder mens is uniek en dat moeten we respecteren. Verdraagzaamheid naar elkaar toe is daarbij ontzettend belangrijk en zorgt ervoor dat iedereen met plezier in ons land kan leven.

Vrijheid, verantwoordelijkheid, sociale rechtvaardigheid, gelijkwaardigheid en verdraagzaamheid zijn de grondbeginselen van de VVD en daarom zet ik mij al jaren in voor de partij!

Ik heb ontzettend veel zin om mij in de komende jaren opnieuw als raadslid voor de VVD in te zetten voor onze mooie gemeente!

Volg mij op Twitter (@bartomlo) of Facebook (bart_omlo).

U mag mij ook altijd bellen: +31 621 877 477