Bart Elbers stopt als Statenlid VVD Gelderland. Opvolging snel en goed geregeld.

Bart Elbers: “Na een jaar lang met veel plezier de functie van Statenlid voor de VVD in Gelderland te hebben vervuld, heb ik tot mijn spijt moeten constateren dat ik de werkzaamheden voor de Staten niet langer kan combineren met mijn gezin met jonge kinderen en een pleegkind en mijn functie als senior adviseur bij Heijmans Infra.

De keuze om te stoppen valt mij zwaar maar ervaar ik als onvermijdelijk.”

Elbers vervult de functie bij Heijmans infra sinds afgelopen zomer. Daarvoor had hij een baan die goed te combineren viel met het Statenlidmaatschap en zijn privéleven.

“De keuze om mij (als oud-Raadslid en -Wethouder) te kandideren voor de Provinciale Staten was eind 2014 een heel bewuste maar de realiteit heeft mij inmiddels ingehaald, waardoor ik mij niet meer volwaardig in kan zetten als volksvertegenwoordiger. Ik wens de fractie en mijn opvolger; Corrie-Christine van der Woude, die al vanaf het begin meedraait als volger, veel succes toe om ons mooie Gelderland nóg liberaler te maken”, besluit Elbers.

Bart Elbers heeft zitting in de Statencommissie Ruimtelijke Ordening, Landelijk Gebied en Wonen (RLW) met de woordvoerderschappen: Duurzame ruimtelijke ontwikkeling (w.o. Water), Wonen, Zorg & Welzijn en Luchtvaart.

Het afscheid van Bart Elbers en de beëdiging van Corrie-Christine van der Woude vinden plaats tijdens de openbare Statenvergadering van 6 april a.s.

-.-.-.-.-.-.-.-.

Voor meer informatie kunt u bellen met VVD Statenlid Bart Elbers op het nummer 06-51821701 of met Fractievolger Corrie-Christine van der Woude op het nummer: 06-22301405.