PDE met veel inbreng VVD Ede

Donderdag 19 januari 2017, een Politieke Dag Ede met veel agendapunten. Naast een aantal informatieve sessies was er een besluitvormende vergadering en twee oordeelvormende vergaderingen. De VVD Ede heeft bij verschillende punten getracht de besluiten nog beter te maken. Wilt u weten wat we hebben ingebracht? Klik op Lees verder en daar treft u alle documenten aan.

Tijdens de besluitvormende vergadering heeft Alexander Vos de Wael vragen gesteld over de onderbreking in de levering van stroom en gas.

Er waren twee oordeelvormende vergaderingen die naast elkaar werden gehouden. Bij de verschillende onderwerpen heeft Hester Veltman aandacht gevraagd voor Veilig thuis, Afstemmingsverordening 2017 en een kort statement gemaakt bij de instelling van de Adviesraad Sociaal Domein Ede (ASDE). Bert Beekman heeft het onderwerp Ontwerp nieuw Participatiebedrijf voorzien van enkele kritische noten en Evert van Milligen heeft bij de andere vergadering aandacht gevraagd voor heldere en transparante communicatie bij de vastgoednota. Stef van der Klok heeft aandacht gevraagd voor twee Gemeenschappelijke regelingen. Dit zijn regelingen waarbij we afspraken maken met andere gemeenten. De Veiligheids- en gezondheidsregio Gelderland Midden (VGGM) en de Regio Food Valley (RFV).

Onderstaand treft u de verschillende bijdragen aan.