Roelf Jager gemeenteregisseur Ede

Tijdens de algemene ledenvergadering van de VVD Ede is Roelf Jager benoemd tot gemeenteregisseur. Roelf is ondernemer en maatschappelijk betrokken bij diverse thema’s zoals: onderwijs, jong en oud verbinden, ondernemend gedrag voor iedereen en een leefbaar centrum waar cultuur, horeca en retail zorgen voor echte beleving voor alle bezoekers.

"Ik ben geboren (1957) in Groningen en in een ondernemersgezin opgegroeid. Werkte voor defensie, Vroom en Dreesman en bij Kenniscentrum Handel en startte in 2015 mijn eigen adviesbureau Advimaco in Bennekom. Ik ben een echte liberaal met een groot hart voor de mens in organisaties en een reële kans voor iedereen op de arbeidsmarkt.

Het uitdragen van ondernemerschap in het onderwijs is mijn passie. Het gaat immers om een ondernemende maatschappij waar iedereen pro-actief meedenkt en meedoet. Jongeren moet ondernemend gedrag worden aangeleerd, omdat organisaties dit steeds vaker vragen, naast een gedegen vakopleiding. Ik ben een buitenmens, samen met mijn vrouw Anne kunnen we intens genieten van onze kinderen, kleinkinderen, de kat Sir Winston en de hond Sir George. Heerlijk in onze tuin en een lekker drankje op een terras maakt het leven compleet. Zorg zonder zorgen, genieten omdat het mag, leef en geef liefde en aandacht aan elkaar. "