Kandidatenlijst VVD Ede compleet

Op woensdagavond 8 november presenteerde de VVD Ede haar kandidatenlijst die nu, na de instemming van de ledenvergadering, definitief is geworden. Lijsttrekker Hester Veltman is enthousiast: ‘Dit is een prachtige lijst, vol talent en energie. Ik ben er trots op dat ik met dit team de verkiezingen tegemoet ga!

De afgelopen vier jaar heeft de VVD Ede in de gemeenteraad steeds het unieke VVD-geluid laten horen. We zijn in de oppositierol in staat geweest om veel voor elkaar te krijgen voor onze inwoners en voor onze ondernemers. Denk daarbij aan het realiseren van de koopzondag, verlaging van de hondenbelasting en verlaging van de parkeertarieven. 

Er gebeurt veel in Ede, er liggen volop kansen. Voor bijvoorbeeld werkgelegenheid, wonen en levendigheid. Het wordt nu tijd om deze kansen te grijpen! 

Bij de afgelopen landelijke verkiezingen is de VVD in onze gemeente het grootst geworden – dit willen we ook bij de gemeenteraadsverkiezingen bereiken. Hier staat nu een dijk van een team voor Ede klaar, we stropen de mouwen op en willen aan de slag.’

De volgende kandidaten staan op de lijst voor de VVD Ede:

1. Hester Veltman-Kamp

2. Bart Omlo

3. Thimo Harmsen

4. Stef van der Klok

5. Sjoerd Bakker

6. Kevin van Laar

7. Karin Dekker-de Heij 

8. Bert Beekman

9. Ruben Landman

10. Christian Oskam

11. Angelique Jonker

12. Pieter Teunissen

13. Kike Laagewaard-van den Beld

14. Hans Kapelle

15. Gerlof Kooij

16. Eric Mackay

17. Evert van Milligen