Sjoerd Bakker kandidaat voor het Europees Parlement

Op vrijdag 31 augustus hebben de leden van de VVD Regio Oost (Gelderland en Overijssel) ons fractielid Sjoerd Bakker voorgedragen als een van de kandidaten voor het Europees Parlement.

Op Twitter schreef hij daar het volgende over:

"Met trots kan ik jullie vertellen dat de VVD Oost mij gisteravond heeft voorgedragen als kandidaat voor het Europees Parlement. Het EP kan wel wat ondernemerschap gebruiken en daar ga ik samen met Malik Azmani  en de andere kandidaten keihard m'n best voor doen!"

In de komende periode vinden de gesprekken plaats met alle kandidaten voor het Europees Parlement en zal een definitieve volgorde van de lijst worden vastgesteld.

De fractie is trots op het feit dat het talent van een van onze fractieleden ook buiten Ede wordt gezien en wij wensen Sjoerd heel veel succes met de komende kandidaatstellingsperiode. Een mooi leerzame tijd waar ook Ede weer goed op de kaart wordt gezet!

Aanvullend kunnen wij u melden dat Sjoerd vooralsnog gewoon als raadslid in Ede zal blijven en pas na de verkiezingen voor het Europees Parlement duidelijk wordt of hij eventueel naar Brussel vertrekt.