Gasten van de Raad

Afgelopen donderdag was onze fractie weer aan de beurt om een aantal gasten uit te nodigen voor de raadsvergadering. Een mooie traditie om mensen kennis te laten maken met het raadswerk!

Onze gasten waren deze keer Petra van Beek, Ashwin van der Linde, Rien Janssens, Rick van Heusden en Petra Pluimers.

Allereerst hebben we na een korte kennismaking, de gasten wegwijs gemaakt in de Edese politiek en de VVD. Aansluitend konden we aansluiten bij een gezamenlijke maaltijd in het bedrijfsrestaurant om daarna de raadsvergadering bij te wonen.

Voorafgaand aan de raadsvergadering hebben we onze gasten nog even meegenomen door de agenda, zodat zij snel konden volgen wat er in de raadszaal gebeurde.

Na het voorstellen van de gasten en kennismaking met het Kindercollege, volgde de besluitvormende vergadering gevolgd door de oordeelsvormende vergadering.

Het werd een lange zit waarbij onze laatste gast om 23.00u weer naar huis ging.

Al met al een geslaagd bezoek en wij hopen dat onze gasten nogmaals terugkomen en hiermee wat meer inzicht hebben gekregen in het werk in de gemeenteraad. Leuk dat jullie er waren!

Heb je zin om zelf ook eens als gast van de Raad mee te lopen, stuur dan een mailtje naar onze fractiesecretaris en we zetten je op de lijst voor de volgende keer!