Kandidatenlijst VVD Ede voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld

Vandaag is de kandidatenlijst van VVD Ede voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 door de leden vastgesteld.

Onze lijsttrekker Hester Veltman is blij met de lijst: ‘Hier staat een topteam. Ik kan niet wachten om met deze ambitieuze mensen de campagne in te gaan. Ik ben trots op deze mooie mix van mensen die hun handen uit de mouwen willen steken voor Ede en de dorpen. Wij gaan samen knokken voor een liberalere gemeente en wij gaan bouwen aan de toekomst!’

Uit de huidige fractie staan Bart en Thimo op plek 2 en 3. Bart Omlo leidt een internationaal softwarebedrijf en is de huidige fractievoorzitter. Thimo Harmsen is directeur van een ICT-bedrijf in de financiële sector en ook al een ervaren kracht in de gemeenteraad.

De hoogste nieuwkomer op de lijst is Hermien de Jong uit Lunteren op plaats 4. Hermien werkt in het onderwijs. Op de vijfde plaats staat Gonnie van Dijken uit Wekerom; zij heeft een achtergrond in de bancaire sector en als toezichthouder bij maatschappelijke organisaties.

Gonnie wordt gevolgd door Ahmedjan Kasim, en daarna Jasper van de Kerkhof, Bert Breunissen, Ruben Landman en Maryse Duindam.

‘Het is een mooie lijst geworden. Stuk voor stuk talenten die zeer betrokken zijn bij onze omgeving en die goed kunnen luisteren naar de inwoners. Het zijn echte ‘doeners’ en ze willen graag iets betekenen voor de gemeenschap’, aldus Hester Veltman.

Binnenkort verschijnt op onze site uitgebreidere informatie over de kandidaten. Hou het in de gaten!