Dankwoord Frans van Duikeren

Aan de leden van de afdeling Ede

Donderdag 17 april ben ik, na ca. acht jaar in het bestuur van de afdeling Ede gezeten te hebben, uit dit bestuur getreden.
Ik heb de jaren als prettig, inspirerend, maar ook uitdagend gevonden. Met een prettig, zakelijk en persoonlijk goed klikkend team hebben we de liberale zaak in Ede gediend.


Mijn persoonlijke ambitie was om bij te dragen aan een professionele werkwijze om de burgers van Ede te dienen, de liberale waarden in de dagelijkse praktijk vorm te geven en als secretaris van de VVD afdeling het bestuur, de fractie en de themagroepen te ondersteunen.
De woorden van waardering vanuit het bestuur heb ik in dank aanvaard. Prettig te horen dat de samenwerking wederzijds als prettig en doelgericht is ervaren. Ook het afscheidscadeau wordt zeer op prijs gesteld.


Het uit het bestuur treden maakt mogelijk dat ik op een andere manier actief word, binnen de afdeling, door op verzoek van bestuur en fractie die ondersteuning te bieden waarvan men verwacht dat ik die kan bieden.


Daarnaast zal ik, als dinsdag 15 april benoemd lid van het KC bestuur, mij voor de VVD in blijven zetten.
Ik zal mij, het komende jaar vooral actief maken als secretaris van twee besturen van de Waterschapcentrales, te weten die van Vallei en Veluwe en die van Rivierenland. Daarnaast zal ik actief zijn bij het organiseren van trainingen en opleidingen, zoals die in Gelderland door de VVD worden gegeven.


Ik wil graag mijn dank uitspreken aan allen waarmee ik heb samengewerkt.

Frans van Duikeren