VVD fractie van start

Evert van Millingen, Hester Veltman, Stef van der Klok en Alexander Vos de Wael zijn geïnstalleerd als raadslid. Het echte werk kan nu beginnen. Samen met de steunfractieleden Arco Diepeveen en Kevin van Laar willen wij het verschil in de komende 4 jaar gaan maken. Bert Beekman gaat de fractie ondersteunen. 


CDA, ChristenUnie, Gemeentebelangen, D66 en PvdA besloten recent om samen het college te gaan vormen. De VVD doet daar op dit moment niet aan mee. Op 8 mei zal het nieuwe college door de raad worden gekozen. Dan begint het echte werk voor de fractie. Tot die tijd zijn de agenda’s door de Griffie aardig gevuld met introductie workshops. Het inwerk programma ziet er goed uit. Er wordt veel aandacht besteed wat er in de verschillende portefeuilles omgaat en hoe in de raad wordt samengewerkt. 


Er wordt papierloos vergaderd. Op een door de gemeente in bruikleen gegeven iPad zijn alle raadsstukken te vinden. Even wennen maar het heeft absoluut voordelen.


De Griffie heeft sinds de verkiezingen een knappe klus gedaan om de 39 leden van de raad door alle administratieve processen te leiden. Zeker een compliment waard.