Algemene informatie opleidingen

De VVD heeft altijd behoefte aan nieuw kader. Niet alleen toekomstige bestuursleden, fractieleden en fractievolgers, maar ook op landelijk en provinciaal niveau wil de VVD met stevige en goed opgeleide kandidaten scoren.


Op alle bestuurlijke taken in het onderwijs, de zorg, de maatschappelijke dienstverlening en op gebieden als ondernemen, veiligheid enz. willen we graag een goede liberale vertegenwoordiging.

Plaatselijke, provinciale en landelijke scoutingscommissies roepen kandidaten op om zich te melden. Dat kan ook via ons mailadres info@ede.vvd.nl. Van kandidaten wordt verwacht dat zij een basiskennis hebben of willen verwerven van liberale waarden en liberalisme in de praktijk.

De Haya van Somerenstichting verzorgt veel kwalitatief goede opleidingen. In elke provincie vinden wel opleidingen plaats. Kijk voor de actuele stand van zaken op de website van de Haya stichtingDe gemiddelde kosten bedragen € 45,00 per cursusdag.


Meer informatie en deelnemen

Wilt u meer informatie over het Gelderse VVD aanbod aan opleidingen en trainingen, dan kunt die vinden bij VVD opleidingen Gelderland.

Wilt u meer informatie over het landelijke VVD aanbod aan opleidingen en trainingen, dan kunt die vinden bij VVD opleidingen Nederland.

Als u hulp nodig heeft, dan kunt u contact opnemen met de secretaris van de afdeling Ede via info@ede.vvd.nl